Manifestació 1r de maig a Vilanova i la Geltrú

1r de maig Garraf

Prop de 200 persones es manifesten pels carrers principals de Vilanova i la Geltrú en la manifestació del primer de maig. La manifestació va sortir de la Plaça de les neus a les dotze del migdia aproximadament. En passar per davant del Casal Ocupat l’Estanquet es va desplegar una pancarta on es podia llegir el missatge: “que la crisi ens agafi organitzats”.

 Tot seguit va recorrer la Rambla principal fins a la carretera general que va quedar tallada momentaniament, va pujar el carrer Llibertat i Sant Sebastià, on durant tot el recorregut uns activistes van encartellar als bancs que es trobaven pel recorregut de la manifestació asseyalant-los com a uns dels responsables d’aquesta crisi. Durant la marxa és van cridar consignes contra els ERO’s i els acomiadaments que estan patint moltes empreses dels Països Catalans, crits en solidaritat amb els treballadors de PRYSMIAN i MAHLE, empreses de la comarca afectades per expedients de regulació, crides a la solidaritat entre la classe treballadora, contra el capitalisme, contra el racisme i contra les empreses de treball temporal.

 La manifestació va acabar a la Plaça de la Vila on representants de l’Assemblea pels drets socials, la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, l’Esquerra Independentista i companys de les empreses MAHLE i PRYSMIAN van poder fer les seves reivindicacions en breus parlaments a la mateixa plaça davant dels assistents a l’acte.

Vídeo: http://blip.tv/file/2066300

Deixa un comentari